POMYSŁ

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gall.wa VKP
    Classic
    • 2009
    • 8

POMYSŁ

ja tylko żałuję, że zapodał te pługi śnieżne, bo cichociemność tego auta była powalająca wcześniej
    tak jak pisałem w "obtrąbionych" - wczoraj spotkaliśmy się na trasie i ciekaw jestem czy ryczący civic, który podążał za DGW, wiedział na co się porywa :szeroki_usmiech
    pewnie się zorientował jak obaj z G daliśmy ognia i niebieska zniknęła mi na horyzoncie :lol:
  • tofos
    Drive
    • 2008
    • 55

POMYSŁ

Drąże te tematy jak mantre, bo mi juz powyzej uszu wychodzi to, że nikt nie liczy się ze zwykłym szarym kierowcom.
    I tak czytajac jakis artykul na interii, przyszła mi do głowy pewna myśl. Otóż, wiadomą rzeczą jest, że nikt z jednostką sie nie liczy. I tego właśnie dotyczy mój pomysł. Zakłady pracy mają związki zawodowe, pewne grupy społeczne różnego typu siłe zrzeszenia, np własnie przez solidne zorganizowanie się. A gdyby tak pomyśleć własnie nad jakimś nie wiem stowarzyszeniem, nawet nie wiem jak to nazwac, chodzi mi w każdym razie o organizacje, która skupiłaby spora część kierowców, których siła i sposób działania zmusiłaby mocodawców do kroków, które ułatwiłyby życie nam kierowcom. A tak apropo ponoć w paliwie płacimy podatek na PKP, a opłata paliwowa miała być na drogi. Jasny szlag człowieka może trafić.

Jeśli miałby ktos jakiś pomysł, jakąs podpowiedź, odezwijcie się, ruszcie mądrymi głowami. Co ich pare tysięcy to nie jedna

Komentarz

• PanPys
      Classic
      • 2009
      • 19

Wiesz ale coś takiego już chyba istnieje....

pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...